Time.lex opnieuw erkend door Legal 500 en Chambers

Author info

Net als vorig jaar en voorgaande jaren is advocatenkantoor time.lex opnieuw erkend door Legal 500 en Chambers als een van de belangrijkste spelers in zijn niche. 

Het kantoor, gespecialiseerd in de juridische aspecten van internet en technologie, intellectuele eigendom (auteursrecht, merken, know-how), privacy (GDPR) en media & entertainment wordt geprezen voor zijn diepgaande kennis en hands-on benadering.

Legal 500

Legal 500 noemt timelex waarschijnlijk hét Belgische topkantoor inzake IT recht.

Daarbij wordt ook verwezen naar de prestigieuze dossiers van timelex, zoals het bijstaan van de Privacycommissie in de zaak tegen Facebook, het opstellen op vraag van de Europese Commissie van een modelgedragscode voor de Europese cloud-industrie, de vele nieuwe klanten in de FinTech sector en de “outstanding performance” in de mediasector.

Chambers

Chambers benadrukt dat time.lex zowel door privébedrijven als publieke instellingen wordt ingeschakeld en hoog scoort op zowel adviserend vlak als inzake geschillen. 

Individuele erkenning

Naast de hoge beoordelingen van het kantoor worden ook alle partners van timelex – Jos DumortierGeert SomersHans GrauxEdwin Jacobs en Frederic Debusseré – verschillende keren individueel vermeld en aanbevolen. Legal 500 heeft Jos Dumortier ook opgenomen in de lijst Leading Lawyers op het gebied van IT en telecom.

“We zijn opnieuw heel trots met deze erkenning. Hieruit blijkt dat we onze plaats als dé juridische specialist verworven hebben in de groeiende tech-sector.”, aldus Edwin Jacobs.

Geert Somers besluit: “het feit dat onze top expertise geroemd wordt in combinatie met de voordelen van een middelgroot kantoor bewijst dat we voldoen aan de verwachtingen van ons cliënteel, zowel in de privésector als bij de overheid.”